Luisteren naar-, en kiezen voor jezelf

Mooi, die technische hulpmiddelen en apps, maar als ik duidelijk regen voel terwijl de app zegt dat het droog is, dan vertrouw ik op mijn gevoel, en pak ik toch die paraplu.

Blog-Title

En nu wordt het grappig…

Volgens mijn horloge voel ik mij vandaag bijzonder uitgerust, wakker en fit. Nou dat zal dan wel zo zijn, toch…? Nope! Vandaag even niet. 🤔 Hoofdpijn, zwaar vermoeid, ‘traag’ en niet scherp.

Dus wat doe je als je je niet fit voelt, ondanks dat je horloge zegt dat je fit bent? Dan pas je natuurlijk op z’n minst de agenda aan, toch…? Nee dus!

Signaal

Vreemd dat mijn lichaam me een duidelijk signaal geeft, al weet ik niet waarom, maar dat ik kies dat signaal te negeren voor vandaag. En waarom eigenlijk? Loyaliteit? ‘Zo hoort het’? Opvoeding? Omdat mensen op me rekenen? Omdat ik als ondernemer niet zomaar ‘nee’ kan/ wil/ durf te zeggen?

Blog-Title

Kies voor jezelf

Da’s mooi allemaal, maar ik kies toch weer niet voor mezelf, terwijl ik heel goed weet dat dat de juiste keuze zou zijn. En zeker als coach ‘ben ik juist degene die dit altijd goed doet’, toch? Ik heb als mens duidelijk nog wat te leren, ook al werk ik als coach. Gelukkig maar… 😉

Herkenbaar? Ik ben benieuwd hoe dit bij jou werkt. Neem gerust contact met me op, dan kijken we samen hoe jij hier beter mee om kunt gaan.

“En zeker als coach
‘ben ik juist degene die
dit altijd goed doet’, toch?”

Contact

Peter Boshuis

Profile