Organisatieopstellingen

Jouw bedrijf of organisatie gezond krijgen of houden is misschien wel net zo belangrijk als de gezondheid van een individu. Als je bedrijf gezond is komt dat niet alleen jou en je werknemers ten goede, maar ook de samenleving waaraan je bedrijf bijdraagt.

Blog-Title

Inzicht, diagnose en verandering

Het mooie van organisatieopstellingen is dat je heel snel inzicht krijgt in de dieper gelegen en onbewuste (ongewenste) patronen binnen je bedrijf.

Daar waar meer reguliere tools zoals adviseren en mediation vaak veel tijd en daarmee geld kosten, kun je met een organisatieopstelling snel achter de oorzaak komen van problemen en ongewenste patronen binnen je bedrijf. Ook kan het probleem binnen een organisatieopstelling aangepakt worden; daarmee is het zowel een diagnosetool als een verandertool.

En ook...

Met een organisatieopstelling kunnen we verschillende scenario’s bekijken en ervaren; bijvoorbeeld wanneer je wilt onderzoeken waar je het beste een nieuwe vestiging kan openen, welke (nieuwe) naam te kiezen, welke aanpassing in de organisatiestructuur het meest doeltreffend is, of die overname van een partner of concurrent goed is voor jouw bedrijf, of welke marketingstrategie je het beste kan kiezen.

Contact

Peter Boshuis

Profile